tıkalı tuvalet açma

tıkalı Tuvalet Açma 


Tuvaletler yetersiz kullanım, tuvalete gereksiz peçete atılması, ped atılması ve çocuk bezlerinin atılması kapatılabilir olabilir. Tuvaletiniz zamansız tıkandıysa ve kendiniz açmanız gerekiyorsa sizden kala kalabilirsiniz. 



Tıkalı tuvalet açma hem zor hem cok cok sıkıcı bir iş olacak. Sabırlı olun. Tuvalet tıkanması veya klozet tıkanıklığı gibi sorunlarda bazen geri tepme olabilir. Yani dışkılar dışarı çıkıyor. Bu DURUMDA etek Kötü bir koku arife saracak etek  eşyalarınız Zarar görecektir. Bu odada tuvalet kapısını kapatarak. 



Kimyasal Ürünler Kullanarak Tıkalı boru Açma 



Marketler ve bakkallarda bulabilir kiysll açıcıyı açar ya da boru pimas tıkalı tuvalet açma için açık kimyasal ürünler deney yapabilir. Kimyasal tuvalet açıcıları klozette bulunan ped, çocuk bezi, toz bezi, tuvalet kâğıdı gibi tuvaleti tıkayan maddeleri eriterek klozetin açabilirsiniz. Bu işlem gerçekleştirecekseniz  gün kadar tuvaleti işletmeyi bitirdikten ve havasını solumayın.

Karbonat Ve Sirke İle Tıkalı Servisi Açma 



Doğal yöntemlerle açmayı tercih ediyorsanız bir  kaşığı karbonatı bir su bardağı sirke ile karıştırıp klozetin içine dökün.5-6 saat bekleyin. Burda unutulmaması gereken husus bu karışım.

sampuan İle Tıkalı Tuvalet Açma 


Biraz şampuanı kaynar su ile karıştırarak klozetin içine dökün.2-3 saat bekleyin. Burda unutmamanız gerekiyor nokta tuvalet tıkanıklığınız çok yoğun değil ise bu işlem işe yarar. Tuvalet tıkanıklığınız safhada ise bir tesisatçıdan yardım almanız gerekebilir. 



Pompa Kullanarak Tıkalı Tuvalet Açma 



Tıklaması Tıkanıklığınız yine de safhada değil ise bu yöntem için yapıldı. Unutmayın, tuvaleti pompalamak için suya ihtiyacınız vardır. Su dökerek pompalama işlemine bağlı. 



Dikkat Edilmesi'nde Hususlar



Tuvalet tıkanıklığını açma işlemini yapan ellerinizin zarar görmemesi için elinizde eldiven ve kimyasal madde kullanmak istiyorsanız o havayı solumayın. Tıkanmış tuvaletiniz geri tepme yapıyorsa (dışkıları dışarı atma) kapıyı kapalı tutun ve eşyalarınızın zarar görmesini izin vermeyin. 



Tıkalı tuvaleti açmak zordur ve zahmetlidir. Bu kapalı tutun. Daha fazla zorlamayın ve profesyonel birinden yardım isteyin. Aksi halde tesisat borularına zarar verebiliyor. Tuvalet açıcılarını talimatlara uygun. Ciddi Bir Tuvalet Tıkanıklığınız varsa kimyasal ve doğal olarak bir işe yaramayacaktır. Bu teknolojik sert cisimleridir temizlendikten etkili değildir. Tesisatçınıza danışın.
Diğer İlgili Araçları Deneyin

Yorumlar

Popüler Yayınlar